O V E R -- G A N G

Har du lyst til, som kvinde og mor, at gå på rejse ind i dit unikke cykliske landskab?

Har du lyst til at sætte dit liv og livet i dit under-liv, i et større perspektiv?

Har du lyst til at mærke; kropsligt, åndeligt, psykisk ….

forstå og bevidstgøre .. .

hvordan dit liv har udviklet sig i et cyklisk lys?

E26E524F-1710-47EE-9055-BB7058A1E64E.jpg

At være kvinde er at leve i et konstant

Kontinuum

At leve i en evig cyklisk bevægelse. Dette er invitationen til dig, der har mod og lyst, til at gå på opdagelse ind i dine kvindelige livsovergange.

O V E R - - G A N G

Jeg tilbyder nu kvinder, der er mødre, et forløb over tre sessioner hvor jeg følger dig som dit menneskelige og kvindelige spejl. Jeg vil lytte til din overgangs-historie knyttet til dit moderskab og din fødsel og jeg vil spejle dig i den.

OVER - - GANG er din mulighed for at rejse tilbage i tid og trække tråde, bevidsthed og healing ind i det liv du lever lige nu.

Det er en tro på det multidimensionelle liv, det holistiske liv. Det er visdom og erfaring om, at hele dit kvindeliv hænger sammen i en stor, rund og poetisk cirkel fra begyndelsen til nu.

fullsizeoutput_4992.jpeg

Ofte i vores kultur, må mange kvinder haste videre.

Haste videre, både igennem graviditet og videre fra vores fødselsoplevelser…. haste i moderskabet….haste med at få gjort vores kroppe fit igen… vi kan ikke rigtigt stoppe op… vi kan ikke rigtigt slippe vores forpligtelser…. det er måske svært at skulle modtage hjælp, for nogen af os? Eller måske bliver det svært, virkelig at være den sårbare? Eller det bliver svært at omfavne, at vi kun har brug for at V Æ R E i verden uden at gøre så meget? Vi har måske rigtig svære oplevelser med os fra disse livsovergange, som vi ikke ved hvordan vi skal gå til?

Mange af os kvinder der lever i vores livs sommer i dag (det vil sige lige midt i vores kvindeliv, biologisk set) har ikke fået muligheden for at opdage og dyrke V Æ R E N i livet. Vi er få, der er blevet fortalt noget om overgange i kvindelivet eller har fået videgivet nogen intuitiv visdom om hvordan vi kan ære disse livsvigtige begivenheder.

Livsovergange er tidspunkter i vores kvindeliv hvor sjæl, krop og identitet udvides og åbnes op på helt utrolige og vilde måder! Det er i sandhed en tid hvor vi “burde” få pladsen - og tage pladsen - som kvinder, til at lytte, se og mærke hvad det hele gør ved os.

Vi bliver nemlig - på en måde - til et nyt menneske og en ny kvinde hver gang vi går i

O V E R - - G A N G.

P R A K T I S K

Hver session varer en time. Der er tre sessioner i alt (med mulighed for at fortsætte sammen i en længere proces senere…) og prisen for de tre sessioner er i alt 900 kr. Vi mødes i mit online møderum.

Session 1 : Du deler din overgangshistorie med mig. Din historie om din rejse ind i dit moderskab. Historien ser ud, som du har lyst til at fortælle den. Historien folder sig ud, som den gør på den pågældende dag. Jeg tror på, at du fortæller den historier som er den der skal deles nu. Du har alt tiden til at fortælle og jeg lytter. Men jeg stiller også gerne opklarende spørgsmål hvis du har brug for det og lyst til det eller jeg beder dig om at uddybe elementer af din historie. Jeg noterer de temaer og elementer af historien ned, som jeg lægger ekstra mærke til. Det, som jeg kan mærke, fylder imellem os, i samtalen.

IMG_1743.jpg

Session 1 handler i sin essens om: At du får udtrykt det du ønsker. At du får fortalt din historie, uden afbrydelser eller nogen bestemt agenda. Dette er vores udgangspunkt for de næste to sessioner vi har sammen.

Session 2 : Vi mødes og jeg indleder med at spejle dig i; hvilken en historie det er jeg har hørt dig fortælle ved session 1 i relation til dit personlige horoskop. Derefter lader vi processen udvikle sig organisk og intuitivt og igennem samtale finder vi måder at forholde os nysgerrigt og undersøgende til din overgangshistorie.

Session 2 handler i sin essens om: At vi tager ud på en udforskende og nysgerrig rejse! en rejse, ind i din historie om dig selv og din overgang ind i moderskabet. Vi slutter måske af let hængende i luften… eller, mere afklarede på nogle områder. Processen denne dag lander hvor den viser sig at lande, med eller uden hængepartier.

Session 3 : Vi mødes til vores sidste session sammen, med intentionen om at forankre og bevidstgøre det som har ønsket at vise sig for dig, i denne personlige proces som er din O V E R - - G A N G.

Vi stræber blandt andet efter at have en indre rejse som led i denne session.

Session 3 handler i sin essen om: At holde din overgangshistorie i hånden på ny, efter denne fordybelse af den med det der har vist sig at være både essentielt, sårbart og healende i dig og med den. Plus alt muligt andet der kan blive en del af din unikke oplevelse.

Skærmbillede 2020-02-24 kl. 11.31.03.png

S P E J L E n e

De redskaber jeg bruger til at spejle dig igennem vil helt konkret være; dit personlige horoskop og indre rejser til symbolverdenen i dit indre, som jeg guider dig ind i.

Mindre konkret; mine evner og kompetencer indenfor terapeutisk praksis, cyklus forståelse og intuitiv kropsliggjort ledelse.

73a018XmSHmgbYsOgoDmog.jpg

I N T U I T I O N

En stor del af min vision med disse sessioner er, at fordybe og udvide den intuitive fornemmelse af, hvad livet giver hver enkelt af os og ikke mindst hvad vi vælger at tage med os videre efterfølgende.

At bevæge sig ind i det cykliske arbejde - om det er den månedlige kvindecyklus vi snakker om eller vores livscyklus som kvinder- handler i den grad om at omfavne og lytte til vores intuitive stemme.

Mit håb er; at det intuitive i os alle en dag kan blive fuldstændig ligeværdig med vores intellektuelle selv, igen. Dette er en indre rejse vi alle må tage, for at det skal blive muligt kollektivt.

DAFA7800-4792-4A06-BD23-F83CAABADE02.jpg

F O R T S Æ T T E L S E N …

Hvis du er til mere personlig proces med mig ved din side…? hvad enten det drejer sig om dit personlige horoskop, cyklus vejledning og spejling eller at inddrage din partner i en parforholds proces? Måske du føler at der er endnu mere at dykke ned i, end vi har nået på disse tre sessioner, vi har haft? Så er der mulighed for at fortsætte sammen.

D E L

D I N

O V E R - - G A N G.

Jeg har faktisk også et bonus tilbud, hvis du kunne have lyst til at tilføje en ny og anderledes dimension til din personlige proces, efter at vi har haft vores tre sessioner?

Jeg har et ønske om at S A M L E historier om kvindelivets O V E R - - G A N G.

Jeg ønsker at samle en fin, lille bunke af personlige overgangshistorier fra forskellige og unikke steder i kvindelivet - hos forskellige og unikke kvinder - i en ny podcast serie (og evt bogserie).

Jeg har en utrolig lyst til at bevidstgøre på et mere kollektivt og kulturelt plan, at der faktisk SKER biologiske og spirituelle overgange i kvindelivet og at give stemme til at disse igen kan blive set, æret og værdsat i vores kultur og i vores egne indre verdener. Om vi er mænd eller kvinder! sorte, brune eller hvide! høje eller lave!

Overgange må på landkortet igen.

Jeg ønsker at skabe en hyldest til O V E R - - G A N G!

OG; det er både dette personlige forløb over tre sessioner med til at gøre ligesom podcast serien vil tjene den hyldest.

Hvis du kan mærke at dette også kalder dig - hvis du ønsker at dele din historie, med et lille stykke af verden - så er du hermed inviteret med på denne del af rejsen også.

a l t i a l t …

Tag endelig kontakt.

Varme og Lykke …

94217008_234958010910670_5583310618393313280_n.jpeg
Previous
Previous

Forbundet I Fællesskab forbundet igennem ressoucer

Next
Next

 En landsby af mødre der mødes