Mødregruppe Mentor

meg

FORESTIL dig at du har verdens skønneste mødregruppe!

En gruppe af varme, dejlige og nybagte mødre som dig selv.

Forestil dig nu, at du er en del af denne mødregruppe og at du ser disse skønne kvinder og jeres potentiale sammen som kvindefællesskab, men at du samtidig synes at det er rigtig svært at komme derhen, hvor i VIRKELIG får gang i nogle essentielle og dybe samtaler med hinanden.

Du tror måske endda på - i dit aller inderste - at dette mødrefællesskab som er din mødregruppe, kunne blive et helt fantastisk og vigtigt fællesskab for dig i din barsel og i dit liv fremover.

Nogengange er det ikke helt så nemt som vi tror, at skabe de fællesskaber og relationer som vi virkelig har brug for, også selvom vi har intentionen til at gøre det.

Derfor har jeg det sidste år specialiseret mig i at lede, planlægge og facilitere mødrefællesskaber, med mit koncept Mødre Mødes. Det har jeg gjort fordi jeg tror på at det at være en del af en mødregruppe der fungere og inspirere os som kvinder, er sindsygt vigtigt for vores trivsel og lykke når vi er på barsel!

Jeg tilbyder nu som noget helt nyt, et Mødregruppe mentor forløb til allerede eksisterende mødregrupper der ønsker at vække mere liv, dybde og fællesskab imellem sig.

IMG_6825.jpeg

HVAD ER EN MØDREGRUPPE MENTOR EGENTLIG?

0E7F0114-20BD-4F28-AA74-75CF912F17D8.jpg

Jeg hedder Lykke. Jeg er mor til Sol, kone til min mand Eno og jeg øver mig hver dag på at blive min egen bedste ven.

Ved de store overgange i vores liv, kan det være særligt vigtigt for os alle at have en mentor ved vores side. Når vi bliver mødre for første gang, eller igen, er det livsforandrende og det kan være en udfordring selv at holde det rum som vi egentlig har brug for.

Med mig som Mødregruppe mentor får i en varm, humoristisk og livsglad støtte til jeres mødregruppe. Forestil jer at i får en ‘ekstra mor’ i rummet som har til opgave at tage vare på jer, imens i tager vare på jeres børn! Jeg vil primært fokusere på, hvordan jeg kan støtte og styrke netop jeres unikke mødregruppe i …

Skærmbillede 2019-06-10 kl. 11.53.23.jpeg
  • At have spændende dialoger med hinanden om det der virkelig betyder noget for jer!

  • At reflektere over jeres individuelle overgang ind i moderskabet og mærke hvad den gør ved jer som mennesker.

  • At skabe en ærlig, nysgerrig og tryg atmosfære i jeres fællesskab.

  • At stimulere kreativitet, leg og skønhed.

  • At mærke jer selv og det I har brug for som individer og gruppe.

  • At se og høre skygger og sorger, og omfavne dem i hver af jer.

HVAD INDEBÆRER ET MENTOR FORLØB?

Et mødregruppe mentor forløb kan se ud på forskellige måder, og hvad vi sammen kommer frem til er bedst i jeres situation, er helt op til jeres behov og ønsker, hvor I bor i landet og om I bare vil snuse lidt til ideen eller ønsker et længere og mere dybdegående forløb. Som udgangspunkt kan i vælge ud fra disse fire scenarier.

SCENARIE I - Kickstarten

IMG_1740.jpeg

Dette scenarie er til den mødregruppe der ønsker et KICKSTART af fælleskabet! Måske er I en helt nyopstartet mødregruppe der ønsker et sundt og dejligt afsæt ud på jeres nye rejse sammen? Måske er I en mødregruppe der har eksisteret i længere tid, som ønsker en ny kickstart tilbage til kernen af det I ønsker at være sammen om som fællesskab?

Vi vil gå ind i jeres ønsker for hvor I vil hen fremover som mødregruppe, i forhold til jeres samværd og fællesskab? Derfra byder jeg ind med ideer til kreative øvelser & dybe spørgsmål som I kan gøre brug af fremover som fællesskab*.

Varighed 2 timer.

SCENARIE II - Dialogen

IMG_1741.jpeg

Dette scenarie er til den mødregruppe der ønsker at inspireres og løftes op i højderne - én gang eller engang imellem. I dette scenarie leder jeg jer ind I en essentiel dialog for jer som fællesskab; en dialog sammen om et dybt og vedrørende emne for jer som mødre. I vil, forud for vores dialog, modtage et lille oplæg omkring “den gode dialog” og nogle værktøjer I kan tage med videre til senere brug sammen.

Varighed 3 timer.

*Der er altid mulighed for opfølgende samtaler!

SCENARIE III - Processen

IMG_1739.jpeg

Dette scenarie er til mødregruppen der ønsker at fordybe sig med hinanden i fællesskabet over ca to måneders tid med tre mødegange med mig som mentor.

Fordybelsen i en længere proces med hinanden kan skabe dyb tryghed og forankring i mødregruppen fordi I kommer til at dele jeres unikke personlige udvikling, med hinanden som kvinder. Den længere proces sætter en personlige udviklings rejse igang hos hver enkelt, som i vil kunne fortsætte sammen, og den er også med til at skabe en fælles kultur imellem jer som bliver en styrke og en tryghed for jer alle fremover.

Helt konkret forbereder jeg et tema specifikt til jeres mødregruppe (ud fra en forudgående samtale med en eller flere af jer) som jeg designer en proces omkring og som jeg leder jer igennem over de tre mødegange. Processen vi skal være i sammen er spækket med kreative øvelser, meditationer, små magiske gaver, dialoger og ikke mindst tid og rum til at hver enkelt kvinde bliver både set og hørt der hvor hun er.

I dette scenarie er det også muligt at modtage inspiration til at arbejde videre i processen, imellem jeres mødegange med mig.

Varighed 3 timer af tre gange.

SCENARIE IIII - Fællesskabet

Dette scenarie er for mødregruppen der går ALL IN!

Det er for jer, som ønsker at give jer selv og hinanden maksimal inspiration, næring og udvikling lige nu, hvor I har muligheden, sammen med jeres helt eget kvindefællesskab!

IMG_1742.jpeg

I dette scenarie designer jeg en længerevarende proces for jer som fællesskab, der forløber over fire måneder. Her, vil vi komme omkring tre forskellige temaer relateret til det at være kvinde i dag, mor i dag og ikke mindst at være dig som den du er, i dag! Vi skal arbejde med jeres kreative udtryk, vi skal meditere og rejse ind i os selv, vi skal i dialog med hinanden om det der virkelig betyder noget og vi skal se og høre hinanden igennem de behov og oplevelser i får. Alt dette, i de trygge rammer af jeres mødregruppe hvor I, som bonus i det hele, for fordybet, styrket og skabt jeres helt unikke og smukke fællesskabskultur fra bunden. - et fællesskab som I vil kunne nyde og blive næret af, mange år ud i fremtiden!

Varighed 3 timer af 7 gange.

PRIS & kontakt

Alle priserne herunder er den samlede pris for hele mødregruppen.

SCENARIE I - Kickstarten

  • 1000 kroner + transport (kan gøres via skype)

  • 2 timers varighed.

SCENARIE II - Dialogen

  • 1500 kroner + transport

  • 3 times varighed.

SCENARIE III - Processen

  • 2000 kroner + transport

  • 3 timers varighed over tre mødegange efter aftale.

SCENARIE IIII - Fællesskabet

  • 3000 kroner + transport (dele af forløbet kan ske via skype)

  • 3 timers varighed over syv mødegange efter aftale.

Jeg glæder mig utrolig meget til at høre fra jer der føler jer kaldet til at mødes! Dette er første gang jeg tilbyder mig selv som mødregruppe mentor, skønt jeg har ønsket at gøre det længe. Da dette er et velkomsttilbud, gælder de favorable priser ikke for evigt ;)

Tag kontakt til mig via min mail hvis i har spørgsmål til mentorordningen eller hvis I ønsker at melde jeres mødregruppe til. Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer!

Mange varme hilsner

Lykke Eluna Viktoria /lykkeviktoria@lykkecirkler.dk

venus MM.jpeg

Previous
Previous

Kvinde af Mødre Mødes Kristina Fabricius Skovgaard

Next
Next

Kvinde af Mødre Mødes Maria Holst Andersson