Et Mødregruppe-kit til dig og din mødregruppe?

Jeg søger mødre og mødregrupper til test af mit nye MØDREGRUPPE-KIT!

Jeg ved ikke hvor mange mødregrupper derude der har ventet på dette? men jeg har ventet… på mig selv… og ønsket at skabe sådan et af slagsen lææææææænge.

Nu skal det være! Fra Maj 2019 kan du og din mødregruppe være med til at teste mit nye Mødregruppe-kit, i jeres mødregruppe.

Hvad er et mødregruppe-kit så..?

Her ses Maria, Karen & Kristina i vores mødregruppe rum i Laven. Alle tre er de en del af mit live forløb Mødre Mødes- en anderledes mødregruppe, som lige nu er i fuld gang og afslutter i Maj 2019. Læs Maria og Kristinas fine små tekster om at være med - efter nu at være næsten halvvejs i forløbet - til slut i blogposten.

Her ses Maria, Karen & Kristina i vores mødregruppe rum i Laven. Alle tre er de en del af mit live forløb Mødre Mødes- en anderledes mødregruppe, som lige nu er i fuld gang og afslutter i Maj 2019. Læs Maria og Kristinas fine små tekster om at være med - efter nu at være næsten halvvejs i forløbet - til slut i blogposten.

Mit Mødregruppe-kit er en ide der ret naturligt er sprunget ud af samme ønske, behov og fundament som mit live forløb Mødre Mødes er skabt på: Ønsket om at give den nybagte mor på barsel muligheden for selvudvikling - og et værdifuldt kvindefælleskab i ét.

Mødregruppe-kit’et vil derfor være en light udgave af konceptet Mødre Møde; det BEDSTE fra den “ægte vare”, til dig og din mødregruppe, men med primær adgang hjemme fra din egen computer.

Mødregruppe-kit’et består af; en lettilgængelig og smuk online proceskasse som er fuld af gode og dybe øvelser, meditationer og sjove procesværktøjer til at kaste sig over som Mødregruppe. På den måde bliver det muligt for jer som mødregruppe, at komme et dybere lag ned end snakken om “kaffen, søvnen og bleerne” og virkelig opleve hvem hinanden faktisk er? og hvem i faktisk er ved at blive, som nybagte mødre? Ikke mindst er det et møde med dig selv, på en nye måde.

Den online proceskasse er specielt god fordi mange nybagte mødre, og dermed deres mødregrupper, sjældent har det store overskud til at skabe de essentielle, udviklende og nærende samtaler og processer som der ellers ofte er behov for i den overgang i livet.

Udover den online proceskasse indeholder tilbudet om et Mødregruppe-kit også en inspirerende workshop dag på mit naturrige sted i Laven (30 minutter fra Aarhus), hvor I kommer til at møde mig og jeg sætter jer godt ind i jeres mødregruppe-kit. Derudover støtter jeg jer på denne dag også i, at kick-starte jeres mødregruppe med en indledende proces, hygge og lækkerier for alle sanserne! I kan være en mødregruppe der har eksisteret længe eller en ny mødregruppe, det spiller ingen rolle!

Mødregruppe-kit = Jeres online Proceskasse + kick-start Workshop hos Lykke i Laven.

Hvis du mærker at mit mødregruppe-kit kunne være noget for dig og dine med-mødre så tag kontakt til mig på mail; lykkeviktoria@lykkecirkler.dk. eller ring på 53 50 31 00.

Jeg skal bruge to-tre mødregrupper til testen af mit mødregruppe-kit, og disse to grupper får en reduceret pris på det hele. Så det er først til mølle! Derudover skal alle medlemmerne af din mødregruppe have lyst til at gå ind i en sådan proces, for at I kan være med.

Nedenfor kan du læse om erfaringen med Mødre Mødes som liveforløb, af to af deltagerne på dette, Maria & Kristina.

Her finder du en indre rejse på din fødselsenergi. Til dem af jer der har lyst til at opleve mit meditations univers.

IMG_6323 2.jpg

Marias erfaring med Mødre Mødes

“Mødre mødes har givet mig et fællesskab af vidunderlige kvinder, hvor der er plads, rummelighed og varme til at lande i sit moderskab, lige der, hvor man er. Dynamikken og diversiteten er vidunderlig! Det handler ikke om at sammenligne farven på vores lige gamle babyers lortebleer, men derimod om noget større og mere meningsfuldt. Om udviklingen fra blot at være kvinde til nu at være nogens mor. Lykke har skabt et rum med et æstetisk lækkert udtryk, med plads til både hygge og kaffe, og med potentialet til at udvikle os endnu mere, som både mennesker og mødre”

IMG_6324.jpg

Kristinas erfaring med Mødre Mødes

“I Mødre Mødes, får jeg en følelse af at jeg er unik men samtidig ikke alene. Jeg er en del af noget større - jeg er en del af et kvindefællesskab - et mødrefællesskab. Der er en helt særlig samhørighed, og der er en genkendelighed samt forståelse for hinanden. Mødre Mødes, giver mig en klar følelse af at kunne hvile i mig selv. Lykke skaber et helt unikt og trygt rum, hvor man kan være lige den man er. Jeg går altid fra en dag i Laven og føler mig som et klogere menneske! Der er så enormt meget vidensdeling, og nogle meget berigende oplæg fra Lykke”.

Jeg glæder mig til at høre fra jer der har lyst!

Lykken er en cirkel

kærligst Lykke.

IMG_6688.JPG
Viktoria Hammer-Jakobsen