en kvinde er ikke en Ø i Laven!

IMG_6825 2.jpeg
fullsizeoutput_2e02.jpeg

Jeg hedder Lykke. Jeg er min datters mor, min mors datter og min mands kone, jeg er værtinde for Mødregruppen Mødre Mødes og jeg arbejder på at blive min egen bedste ven.

Dette er en invitation til dig, kommende mor til en lille!

IMG_3658.jpg

Du inviteres til at blive en del af kvindefællesskabet Mødre Mødes, mit bud på en mødregruppe med mening!

Mødre Mødes sejles igang, for andet år i træk, til August 2019.

IMG_7950.jpeg

Mødre Mødes folder sig ud i Laven landsby i mangfoldigheden af natur og spirende liv lige ned til en stor smuk og brusende sø. På den måde er en tur til Mødre Mødes med dit lille barn, ikke kun en rejse hen imod selvudvikling, fællesskab og dig-tid. Men også, en rejse tilbage til naturen med højt til loftet, luft under vingerne og (nogengange) sol på kinderne.

#ingenkvindeerenØ!

  • Har du lyst til at nørde, dvæle, hvile, lede og dykke dybt ned i den store overgang i dit liv, som du snart skal træde ind i (igen eller for første gang!) som nybagt mor?

  • Har du lyst til at dele denne store og enestående overgang i dit liv med 5 andre kvinder og deres små guldklumper?

  • Har du lyst til at få støtte, kærlighed og fællesskab omkring din personlige udvikling, når du træder dine første skridt ind i moderskabet? SÅ kan Mødre Mødes blive din lykke.

“I Mødre Mødes, får jeg en følelse af at jeg er unik men samtidig ikke alene. Jeg er en del af noget større - jeg er en del af et kvindefællesskab - et mødrefællesskab. Der er en helt særlig samhørighed, og der er en genkendelighed samt forståelse for hinanden. Mødre Mødes, giver mig en klar følelse af at kunne hvile i mig selv. Lykke skaber et helt unikt og trygt rum, hvor man kan være lige den man er . Jeg går altid fra en dag i Laven og føler mig som et klogere menneske! Der er så enormt meget vidensdeling, og nogle meget berigende oplæg fra Lykke”. -  Kristina, deltager i første Mødre Mødes forløb.

“I Mødre Mødes, får jeg en følelse af at jeg er unik men samtidig ikke alene. Jeg er en del af noget større - jeg er en del af et kvindefællesskab - et mødrefællesskab. Der er en helt særlig samhørighed, og der er en genkendelighed samt forståelse for hinanden. Mødre Mødes, giver mig en klar følelse af at kunne hvile i mig selv. Lykke skaber et helt unikt og trygt rum, hvor man kan være lige den man er. Jeg går altid fra en dag i Laven og føler mig som et klogere menneske! Der er så enormt meget vidensdeling, og nogle meget berigende oplæg fra Lykke”. - Kristina, deltager i første Mødre Mødes forløb.

“    Mødre mødes har givet mig et fællesskab af vidunderlige kvinder, hvor der er plads, rummelighed og varme til at lande i sit moderskab, lige der, hvor man er. Dynamikken og diversiteten er vidunderlig! Det handler ikke om at sammenligne farven på vores lige gamle babyers lortebleer, men derimod om noget større og mere meningsfuldt. Om udviklingen fra blot at være kvinde til nu at være nogens mor. Lykke har skabt et rum med et æstetisk lækkert udtryk, med plads til både hygge og kaffe, og med potentialet til at udvikle os endnu mere, som både mennesker og mødre” -    Maria, deltager i første Mødre Mødes forløb.

Mødre mødes har givet mig et fællesskab af vidunderlige kvinder, hvor der er plads, rummelighed og varme til at lande i sit moderskab, lige der, hvor man er. Dynamikken og diversiteten er vidunderlig! Det handler ikke om at sammenligne farven på vores lige gamle babyers lortebleer, men derimod om noget større og mere meningsfuldt. Om udviklingen fra blot at være kvinde til nu at være nogens mor. Lykke har skabt et rum med et æstetisk lækkert udtryk, med plads til både hygge og kaffe, og med potentialet til at udvikle os endnu mere, som både mennesker og mødre” - Maria, deltager i første Mødre Mødes forløb.

Hvis du får lyst til at tage imod denne invitation? eller hvis du bliver nysgerrig på at høre mere? kan du gøre to ting

Tage kontakt til mig på lykkeviktoria@lykkecirkler.dk med dine spørgsmål eller Gå ind på www.lykkecirkler.dk/services og læse mere om hvad forløbet indeholder og indebærer.

Kærligst / Lykke I Laven

Tre mødre fra mødregruppen der lytter intenst til en fjerde mors fødselshistorie. Disse historier bringer altid noget forskelligt op i hver kvinde.

Tre mødre fra mødregruppen der lytter intenst til en fjerde mors fødselshistorie. Disse historier bringer altid noget forskelligt op i hver kvinde.