Værdisæt for Mødre Mødes

Mit forløb Mødre Mødes er bygget på fundamentet af disse fire vigtige værdier! det er nogle ret personlige værdier for mig og jeg håber at de vil kunne inspirere dig.

  • Sjæl & Personlighed - hvis vi kan bygge bro imellem vores indre sjælskvaliteter og vores ydre personlighedtræk, så tror jeg på at vi kan skabe en større balance i os selv og dermed føle at vi lever et liv i en større helhed. Helhed forstået som; at vi oplever at vi er dem, som vi ønsker at være og som vi dybest inde føler at vi er. At arbejde med vores Sjæl & personlighed vil jeg dermed påstå gør os i stand til at leve mere autentiske liv. Denne værdi kommer helt konkret i spil, når vi bevæger os ind i den del af mødregruppens aktivitet som handler om personlig udvikling og de redskaber og processer som det medfører.

DSC06134.jpg

Kærlighed & Kontakt - handler om at føle den kærlighed som altid findes inden i os, og være med den, sammen med andre. Så på mange måder handler det om at åbne sig op for sig selv og andre - med alt mand indeholder- og være oprigtigt tilstede der hvor man er, samtidig. Denne værdi vil nok komme til udtryk i vores samvær med hinanden efterhånden som vi deler mere og mere tid sammen, men vi sørge også for at skabe et nærende og kærlighedsfuldt rum, som helt naturligt lægger op til dette. Derudover er denne værdi en invitation til dig, om at gøre denne værdi til din fundamentale indstilling til dit samvær med mødregruppen. 

Æstetik & Nydelse - Blomster, keramik, et barns pludren, en varm kop the, træerne der svajer udenfor vinduet, sne der daler, sommersol i gardinet. Skønhed ved omgivelser, indretning og stemninger. Nydelsen ved god og nærende snacks, et smukt stykke musik og en yndefuld kjole. Denne værdi handler i meget høj grad om din og min indstilling til nuet vi er en del af; ønsker vi at nyde det der (altid) er at nyde omkring os? ønsker vi at se det æstetiske og blive medtaget af det? derudover afholdes Mødre Mødes hver uge, i et smukt gammelt hus i et nærende og skønt rum i en lille by tæt omgivet af vand, skov og masser af natur! 

"Ingen kvinde er en Ø" - hun har brug for et fællesskab at spejle sig i, udvikle sig i, grine, græde, lytte, blive hørt i.... og ikke mindst, bare modtage og være i stedet for at præstere og arbejde!

Det er dette fællesskab som du nu har læst om og som du kan blive en del af hvis du virkelig ønsker at vælge det til i dit liv!

 

IMG_1748 2.jpg