Kvindefællesskaber bærer bæredygtigheden med sig!

Jeg hedder Lykke. Min hjemmeside og mit såkaldte “professionelle virke” hedder Lykkecirkler - dette er dog ingen tilfældighed -selvom man umiddelbart kan tænke- at det er det.

Cirklen symboliserer virkelig mange ting for mig og jo mere jeg dykker ned i det-jo mere finder jeg ud af- at den betyder UENDELIGT meget for mig… men også… at den kommer til at betyde mere og mere for os alle- som mennesker i verden- i tiden som kommer nu.

Cirklen er symbolet for evigheden …symbolet på den cykliske natur vi er en del af som mennesker… symbolet på moderens gravide mave…på naturens årstider der erstatter hinanden som perler på en helt naturlig snor…symbolet på fødsel og død …symbolet på et lukket system - på et system der er bæredygtigt i sig selv. Cirklen er et symbol på Kvindens natur, for mig.

45003794_178794763029577_8431105404313796608_n.jpg

Lykkecirkler er et vigtigt ord for mig, fordi det i sig selv understreger vigtigeheden af at benytte sig af den lykke som allerede ligger til rette for os i cirklen. altså; hvordan kan vi som mennesker begynde at forstå, at alt som udgangspunkt i denne verden, er helt og perfekt i sig selv- indenfor sit eget lille cykliske system? hvordan kan vi begynde at se på os selv og hinanden som kæmpe naturlige ressourcer til lykke og healing, fremfor at skulle “opfinde” noget der kan hjælpe os hele tiden? Min passion for det cykliske og cirkulærer lægger indenfor arbejdet med kvinders helbred og kvinders fællesskaber.

Jeg er fuldstændig tosset med kvinder! og jeg bliver mere og mere tosset med det vilde og natuligt spirituelle potentiale som ligger i alle os kvinder.

Kvinders indre liv og biologiske struktur er en cirkel. vi er Som kvinder bygget op omkring den cykliske natur og vi går derfor rundt i verden og er lyslevende eksempler på naturen og dens bæredygtighed. Hvis vi kvinder begynder at respektere vores cykliske natur og vores dybe biologiske visdom og hvis vi derefter deler den med andre, så vil vi kunne sprede et helt jordnært og konkret bevis på bæredygtigheden i menneskeform og DET tror jeg vil rykke vores ide om bæredygtighed et helt nyt sted hen- det vil måske endda virkelig kunne være med til at ændre den måde vi behandler vores jordklode på! Men så længe kvinder ikke ære deres cykliske natur! så længe vi kvinder negligere vores dybe visdom om; at vi er naturen! Vi er bæredygtighed og cirklen inde i os selv! så vil ingen nogensinde forstå! ….

I en Kvindecirkel - hvor flere kvinder mødes i et fællesskab - lægger potentialet for at mærke sin egen kvindelig visdom. Det er ekstra vigtigt at opdyrke og konkret deltage i kvindefælleskaber, som kvinder, da vores biologiske natur (helt konkret ;vores kroppe!) vil mærke hinanden i det fælles rum vi deler og dermed højne vores evne til at mærke os selv og vores helt specielle rolle som kvinde-menneske i verden.

Jeg arbejder for - og skaber Kvindefælleskaber for mødre med deres børn og for ungekvinder, fordi jeg tror SÅ meget på at vi må fremdrive den søvndyssende bæredygtige visdom der ligger og “visseluller” inden i os alle! Vi unge kvinder der lever i dag, vi er dem der må gå forrest med feminitetens banner (vigtigt: dette vil IKKE sig feminismens banner!!!! det er to meget forskellige ting) og lyse bæredygtighedens vej op med eksempler fra vores helt egen fysiske og biologiske kroppe og levede liv.

Hvis vi skal være konkrete eksempler, må vi derfor, ære den grundlæggende visdom i vores feminine natur at; der er tid til at være aktiv, deltagende, skabende, ude i verden… OG at der er en tid til at hvile, trække sig tilbage, få visdom fra kilden inden i os, forbinde os til moderjord og bare være tilstede. Den sidste del… har de fleste af os i dag, rigtig svært ved at praktisere og det er her at vi kvinder må være forgangs-kvinder og vise vejen; den feminine og bæredygtige vej.

40198868_455523128265286_4975890152682422272_n.jpg