Giverkraft - Penge der tjener sjælens formål

Mit liv har haft to økonomiske epoker!

Skærmbillede 2018-08-31 kl. 10.25.25.png

Fra jeg var ca 15 år til jeg var 25 år levede jeg hele tiden på grænsen imellem + og - på min bankkonto. Jeg lånte i et væk penge af mine kære forældre, som jeg aldrig kunne betale tilbage (det vidste de vidst godt ;) og jeg arbejdede og knoklede hele tiden for at få penge "nok". Nogen gange føltes det som en kæmpe byrde for mig, ikke at være særlig økonomisk "intelligent" - altså; jeg kunne ikke finde ud af at administrere mine penge og jeg kunne i lige så høj grad ikke finde ud af at bruge de penge jeg havde, på en bæredygtig og værdifuld måde for mig og mit liv. 

Det var en evig søgen efter liiidt flere penge, lidt mere af dit og lidt mere af dat og lidt mere... af rigtig mange ting i mit liv. Koppen var halv tom og jeg levede fra en dybere følelse af "mangel" -jeg mangler noget, nogen....en masse!

Da jeg var 26 år rykkede jeg roden op og gav slip på det jeg synes jeg "manglede" i mit liv - blandt andet min mangeårige drøm om personlig anerkendelse igennem at blive skuespiller og en EN MAND! Jeg tog ansvar for den leder og iværksætter jeg havde i maven og flyttede mig selv og mine flyttekasser til Aarhus hvor jeg startede på kaospilot uddannelsen. 

Dette var muligheden for at fortælle en ny historie om mit liv og den jeg var som person.

Efter en måned havde jeg følelsen af at min indre kop var halvt fuld igen og jeg mødte en mand <3 .... dén mand :)

Fra jeg var 27 til 31 (som er min alder i dag) har jeg levet et liv med stor værdi. Værdien startede indefra med et slip på alle mine såkaldte "mangler" og manifesterede sig derefter udefra ved at jeg mødte min sjæleven - den mand jeg er gift med i dag- som (slet ikke tilfældigt) havde en masse økonomiske værdier med sig i sin bagage.

Jeg har de sidste 4 år fået muligheden for at udvikle mig selv på utrolig mange områder og jeg oplever at har fundet et autentisk rodfæste i mig selv som aldrig før. I de år jeg har tilbragt sammen med min mand, har jeg fået muligheden for at øve mig kolossalt i at modtage uden at forvente at skulle give noget igen. Min mands Giverkraft -som han har fået ind med modersmælken - har været så stærk at den har hjulpet mig med at løfte mig selv, til en situation i mit liv i dag, hvor jeg føler at jeg også tør træde ind i den samme giverkraft med mit liv og det jeg vil. 

Jeg har en kæmpe passion for kvinder og moderskabet hos mig selv og andre mødre. Jeg har et stort ønske om at gøre det med mit liv HVER DAG som jeg oplever er aller mest værdifuldt for mig og jeg drømmer om at inspirere andre mennesker til også at give af deres gaver og ressourcer til andre mennesker som de ønsker at gøre en forskel med - og for!

For mig, skal de økonomiske ressourcer jeg har til rådighed tjene sjælens formål. 

"Jeg drømmer om kvindefællesskaber der kan være som søer af kærlighed, giverkraft og uendeligt mange mangfoldige ressourcer. Mødre Mødes er det jeg giver til andre kvinder" .

Billedet er fra mit Laven paradis hvor jeg bor med min mand og min datter på to år, plus en masse andre mennesker.

Billedet er fra mit Laven paradis hvor jeg bor med min mand og min datter på to år, plus en masse andre mennesker.