Eksempel på én dag i mødregruppen!

Herunder får du et "rimelig råt" eksempel på, hvordan en mødegang i Mødregruppen Mødre Mødes, kunne se ud. Meget ændre sig undervejs i forløbet som det skrider frem og generelt arbejder jeg meget dynamisk og intuitivt. Derfor er intet "set in stone" og jeg tager altid højde for gruppens kvinder og børn og jeres behov.

Tag et kig!

Når vi nærmer os opstart, får de deltagende kvinder, meget mere konkrete programmer udleveret.

DSC06131.jpg

 

10:00. - 10:20:  Ankomst for alle mødre og børn. Morgenkaffe og morgen snacks. snik-snak. Amning. Bleskift. Finde sig til rette i vores rum.

10:20 - 12:00: 1 session på dagen. Indeholder en introduktion til dagens - og månedens tema. En delingsrunde hvor hver deltager skal "checke-in" ved at svare på "dagens spørgsmål". Derefter ofte en meditation med dybere fokus på dagens tema. Derefter enten individuel reflektion eller en øvelse.

12:00-12:30: en god pause! FROKOST! Trække luft, skifte ble, snik-snak. Sidde med sig selv i rummet i stilhed. Lægge et barn til at sove måske? Hvad der er behov for her.

12:30 - 13:30: 2 session på dagen. Vi fortsætter vores arbejde fra session 1. Vi gør eventuelt hængepartier fra session 1 færdig. I denne session har vi typisk et mere udadvendt fokus, og vi skaber en dialog omkring dagens tema sammen, som jeg faciliterer. I dialog arbejdet praktiserer vi altid det jeg kalder "dyb lytten". Det kan også være. Vi “Checker-ud” igen ca ti minutter før vi slutter dagen og derefter er der god tid til at pakke sammen og trisse videre ud af døren.

UDOVER det skrevne eksempel ovenfor, har jeg lyst til at tilføje;

  • At der selvfølgelig kan ammes, skiftes ble, tages pauser mm. når i og jeres børn har behovet for det! Det er også en træning i at lytte til sig selv og gøre det der skal gøres.

  • At programmet varieres og skabes i samsvar med den endelige gruppe af mødre og jeres energi og personligheder!

Det var det!

Kærligst Lykke ...