HVAD JEG LÆRTE AF AT BLIVE MOR …

IMG_1138.JPG

 

I Juli 2016 fødte jeg mit første barn, Sol. En lille viljestærk pige der kom ud ved kejsersnit – en fødsel som jeg har skulle bruge god og lang tid på at bearbejde. Hendes vilje viste sig at være en af hendes største karaktertræk og hun er allerede i gang med at sætte sine store aftryk på den verden hun er en del af.
At blive mor var ikke bare –for mig- et års barselsorlov ud af arbejdslivets kalender. At blive mor er en af de største udviklingsprocesser jeg nogensinde har oplevet at være i. Jeg synes at det er på sin plads, at nævne bare nogle få af de mange evner og kompetencer som jeg har udviklet i min personlighed efter at være blevet mor.

"Mind the gap" - vent med at reagere selvom du virkelig har impulsen til det! 😉

Vær' total personlig  - vent ikke med at reagere når du virkelig har impulsen til det!

Hav KOLOSAAAAAAAAAAL medfølelse med dig selv.

Nyd hvad der er at nyde og lid hvad der er at lide.

Slug hvert et øjeblik råt som sukker - og kom så videre…

Marianne Vigtel Hølland