At "gemme kvinder i hjertet"

For en uges tid siden afholdte vi vores første Mødre Cirkel (sammen med Astrid Givard fra enandenstart.dk ). Det var en oplevelse som berørte mig på et særligt dybt plan!

En lille flok af forskellige mødre - med og uden børn.

Gravide kvinder der var lige ved at "poppe".

Vi delte erfaringer om vores intuition; hvordan den giver os hints? hvordan den viser os retningen? og hvordan den faktisk udtrykker sig igennem os!

efter sådan en dag er det vigtigt for mig at holde lidt energetisk fast i de kvinder der har været tilstede; at gøre en lille del af dem, til mig. eller sagt på en anden måde: Gemme en lille del af dem inde i mig- i min bevidsthed og i mit hjerte. 

Det er specielt vigtigt for mig, fordi det er sådanne fornemmelser og følelser som gør mit arbejde det hele værd! 

Til det, bruger jeg ofte det at skabe en lille manifestation - der minder mig om oplevelsen der var og de mennesker der var tilstede - der hvor jeg befinder mig.

Det er en af mine måder at udtrykke min kærlighed på - en måde jeg viser mig selv (og nu jer herinde ;) - at nogle mennesker har rørt mit hjerte og at jeg er taknemmelig for det kærlighedsudtryk det har sat i verden og i mig....

og måske i dig?

Nedenfor er et billede af den lille manifestation jeg hurtigt skabte, efter vores Mødre Cirkel i sidste uge. En lille bunke af kvindernes navne, minder mig hver dag om, hvem der var tilstede den dag. 

25353357_10155968563132813_1459029374_o.jpg
Viktoria Hammer-Jakobsen